Kookboek
   
   
 
 
 
 

Kookboek uit de achttiende eeuw genaamd 'de volmaakte Geldersche keukenmeyd'. In dit kookboek stond een verzameling van honderd recepten over hoe men allerlei soorten vis, vlees, groentes, confituren en andere dingen moest bereiden. 

Maker: H. Heymans
Datering: 1756
Collectie: Oude drukken en pamfletten
Nummer: N 6
Link: http://studiezaal.nijmegen.nl/ran/_detail.aspx?xmldescid=20262435
Regionaal Archief Nijmegen

Het Regionaal Archief Nijmegen beheert de archieven van de gemeentes Beuningen, Druten, Heumen, Lingewaard, Millingen, Mook en Middelaar, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal, Wijchen en archieven van bedrijven, verenigingen en particulieren. 

Het Archief kan je nog meer vertellen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor educatie bij het Archief? Neem dan eens een kijkje op de site

  Onderdeel van thema's
Trefwoorden

Geschiedenislokaal024

Kookboek

Tijdvak: Tijd van pruiken en revoluties (1700 tot 1800)


Omschrijving

Kookboek uit de achttiende eeuw genaamd 'de volmaakte Geldersche keukenmeyd'. In dit kookboek stond een verzameling van honderd recepten over hoe men allerlei soorten vis, vlees, groentes, confituren en andere dingen moest bereiden. 

Maker: H. Heymans
Datering: 1756
Collectie: Oude drukken en pamfletten
Nummer: N 6
Link: http://studiezaal.nijmegen.nl/ran/_detail.aspx?xmldescid=20262435

Regionaal Archief Nijmegen

Het Regionaal Archief Nijmegen beheert de archieven van de gemeentes Beuningen, Druten, Heumen, Lingewaard, Millingen, Mook en Middelaar, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal, Wijchen en archieven van bedrijven, verenigingen en particulieren. 

Het Archief kan je nog meer vertellen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor educatie bij het Archief? Neem dan eens een kijkje op de site

Trefwoorden

beroepen